fbpx

ik ben Sofie en wil je graag meenemen in mijn verhaal, mijn manier van leven.

Gezonder gaan leven en eten begon voor mezelf in 2013. Meer begaan zijn met mijn gezondheid en kijken wat ECHT goed is voor mijn lichaam was dan ook een logisch gevolg daarvan.

Al heel wat jaren ben ik veel van deze producten zelf aan het gebruiken. Je begint met 1 goed product en al snel wil je niks anders meer.

Omdat het stuk voor stuk goede producten zijn wil ik jullie allemaal mee overtuigen dat gezonde, natuurlijke, kwalitatieve, ecologische en duurzame producten de toekomst zijn. Daarbij zijn geen enkele van onze producten getest op dieren wat ik zeer belangrijk vind! 

 

We willen allemaal zo gezond mogelijk leven. Toch willen we niet te veel geld uitgeven aan verzorgingsproducten.

Deze bevatten vaak chemische rommel. Al deze stoffen komen in onze lichaam terecht met alle nadelige effecten als gevolg. Roodheid, droge huid, acne en een onzuivere huid.

Ga voor een gezonde en natuurlijke aanpak en stap af van de verzorgingsproducten die je tot nu toe gebruikte.
De positieve effecten van onze producten zijn al snel voelbaar en je kan echt merken dat het iets met je doet!
Goed voor je lichaam (en je portefeuille)

 
 

Een zuiver en plantaardige huidverzorging is ons doel, hierdoor krijgen we een gezonde en stralende huid. We gebruiken daarom ook enkel de zuiverste ingrediënten die we van moeder natuur kunnen krijgen. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht. Daarom zijn deze producten uitermate geschikt voor een gevoelige huid. Ze voeden werkelijk alle huidtypes. 

Eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde. 

vrij van

parabenen, fenoxytanol, phtalaten (DBP, DEP, BRA), formaldehyde, natrium lauryl sulfaat (SLS), ammonium lauryl sulfaat (ALS), aluminium, parfum (alleen afkomstig uit natuurlijke ingrediënten)

House of Beauty

Tel. 0479-269137

mail: info@sofie-houseofbeauty.be

Facebook Instagram