fbpx

Bamboozy

Bamboozy is opgericht om maximale impact te maken en een brug te vormen tussen zero waste producten en reguliere producten.

Als we écht impact willen maken dan moeten de producten duurzaam zijn zonder dat de consument daar bewust voor hoeft te kiezen, want laten we eerlijk zijn, dat is de grootste groep.

Dat betekent dat voor het gebruik van Bamboozy producten bijna geen nadelen mogen zijn ten opzichte van reguliere producten, samen met een competitieve prijs, zorgen we er daarom voor dat we de meeste impact maken.

"We don't need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly."

Met dit in het achterhoofd, gaan wij super mooie en hoge kwaliteit duurzame producten op de markt brengen. Want duurzaam zijn hoeft niet saai te zijn. Wij zijn specialisten in onze productcategoriën herbruikbare wattenschijfjes, safety razors, en duurzaam menstrueren. Je kan daarom met al je vragen over gebruik bij ons terecht. Daarnaast werken we samen met duurzame beauty salons in Nederland.

Heb of werk je voor een duurzaam bedrijf? Laten we samenwerken! Wij werken ook samen met concullega's met concurrerende producten. Want samen hebben we een gezamelijk doel en dat vinden wij belangrijker dan eigen belang.

Zo gaan we écht samen voor een betere wereld 

Shop nu

Milieuvriendelijk & Vegan

Absoluut dierproefvrij.

Wij houden ons bezig met milieuvriendelijkheid van fabricage, logistiek, ontwerp van verpakking, en ja zelfs onze CO2 neutrale bankrekening.

Bamboozy is daarnaast een sociale onderneming en lid van Social Enterprise.

 Klaar voor Jou

Wij kennen elk product van ons als geen ander dus staan klaar voor je met persoonlijk advies, vragen, en klachten. Wij denken niet in regeltjes en cijfers, maar in de juiste oplossing voor jou. Voor, tijdens, én na aankoop.

 

Duurzaam

Door regelmatig om feedback te vragen, krijgen wij inzichten en ervaringen van mede zero-wasters om de levensduur te verlengen en onze producten te verbeteren.

Als we minder vaak onze producten hoeven te vervangen, dan belasten we het milieu minder.

House of Beauty

Tel. 0479-269137

mail: info@sofie-houseofbeauty.be

Facebook Instagram